Pizza

MENU

 

Pizza
   

20cm 

30cm

1. MARGERITA
sos pomidorowy, ser,oregano
13,00 zł 15,00 zł
2. FUNGHII
sos pomidorowy, pieczarki, ser
13,00 zł 17,00 zł
3. CAPRICCIOSA
sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka
15,00 zł 19,00 zł
4. HAWAII
sos pomidorowy, szynka, ananas, brzoskwinie, ser
15,00 zł 19,00 zł
5. VESUVIO
Sos pomidorowy, pieczarki, szynka, papryka, ser
17,00 zł 21,00 zł
6. VEGETARIANA
sos pomidorowy, ser, pieczarki, szpinak, cukinia, pomidor cherry, oliwki
18,00 zł 22,00 zł
7. SIGNORA BIANCA
sos beszamelowy, grillowana cukinia, krewetki, ser camembert
22,00 zł 26,00 zł
8. PERA  NOWOŚĆ
Oliwa z oliwek, czosnek, gruszka marynowana, ser pleśniowy, rucola, orzechy włoskie
21,00 zł 25,00 zł
9. CAMPAGNOLA
sos pomidorowy, salami, pieczarki, oliwki, pepperoni, ser
20,00 zł 24,00 zł
10. MEXICANA
Sos pomidorowy, szynka, papryka, kukurydza, tabasco, ser
19,00 zł 23,00 zł
11. QUATRO FORMAGIO
cztery rodzaje sera
19,00 zł 23,00 zł
12. DIAVOLO
sos pomidorowy, ser, czosnek, papryka, oliwki, peperoncino, salami.
20,00 zł 24,00 zł
13. DELICATEZA
sos pomidorowy, mozzarella, pomidorki cherry, oliwki, rucoli, szynka parmeńska
22,00 zł 26,00 zł
14. SORENTO
sos pomidorowy, ser, kurczak, pieczarki, papryka
20,00 zł 24,00 zł
15. FLAMBE
sos beszamelowy, ser, bekon, pieczarki, cebula
18,00 zł 22,00 zł
16. FANTAZJA
max. 7 składników, kompozycja własna
24,00 zł 30,00 zł
17. ŚRÓDZIEMNOMORSKA
sos pomidorowy, ser, czosnek, szynka, szpinak, papryka, ser feta, pomidor, kukurydza, oliwki czarne
22,00 zł 26,00 zł
18. CHŁOPSKA
sos pomidorowy, ser, boczek, cebula, jajko
23,00 zł 27,00 zł
19. GÓRALSKA
sos pomidorowy, bekon, cebula, czosnek, oscypek, żurawina
20,00 zł 24,00 zł
20. SWOJSKA  NOWOŚĆ
sos musztardowy, kiełbasa swojska, ogórek kiszony, pieczarki, cebula
20,00 zł 24,00 zł
  Opakowanie 1,00 zł 2,00 zł

Każda pizza zawiera oregano

Dodatek warzywny   2,00 zł
Dodatek mięsny   3,00 zł
Ser dodatkowy   3,00 zł

 

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramiach
Małopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007 - 2013
współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego